Såld

Inverness, Danderyd

Klostervägen 7A, 3 tr

Slutpris: 2 160 000 kr

Klostervägen 7A, 3 tr

Optimal planlösning med balkong!

Balkong mot grönska // Högt läge // Optimal planlösning // Mini 2:a // Rikligt ljusinsläpp // Stilrent kök // Diskmaskin // Takterrass i föreningen

Välkommen till denna optimalt planerade mini 2:a på mysiga Klostervägen. Bostaden bjuder på en mysig balkong med plats för utemöbler. I vardagsrummet får du plats med en soffgrupp och matbord samt lösa förvaringsmöbler. Kök i snyggt och klassiskt vitt med exempelvis diskmaskin. Badrum med golvvärme och snygg samt tidlös design. I hallen finns en praktisk skjutgarderob.

Föreningen är välskött och har en gedigen renoveringshistorik. Dessutom finns en trevlig takterrass i föreningen.

Välkommen till Inverness i Danderyd – ett charmigt och populärt område som erbjuder en trivsam livsstil för ensamhushållet. Området är beläget i den nordöstra delen av Danderyd och omges av vacker natur och grönska. Inverness erbjuder närbelägna naturområden, inklusive den pittoreska Lötsjön och Danderyds strandpromenad längs Edsviken. Här kan du njuta av härliga promenader, löprundor och cykelturer i en lugn och avkopplande miljö. Inverness har även utmärkta kommunikationer med närhet till Mörby centrum. Här finns en tunnelbanestation på linje 14 (Danderyd Sjukhus) som tar dig till Stockholms innerstad på kort tid. Det ger dig möjlighet att enkelt utforska stadens puls och alla dess attraktioner. För golfentusiaster ligger Inverness Golfklubb bara en kort bilresa bort. Den välrenommerade golfbanan erbjuder utmanande spel och vacker natur, vilket gör det till en perfekt plats för att utöva din hobby eller ta del av klubbens gemenskap. Förutom närheten till natur, golfbana och tunnelbana finns det bekvämligheter inom räckhåll. Danderyds centrum erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter för dina dagliga behov.

Sammanfattningsvis är Inverness i Danderyd ett attraktivt område för ensamhushållet som söker en praktisk och bekväm lägenhet i en fridfull omgivning. Här kan du njuta av närheten till naturområden som Lötsjön och Edsviken, spela golf på Inverness Golfklubb och ha enkel tillgång till Stockholms innerstad med tunnelbanan. Missa inte chansen att bli en del av Inverness gemenskap och uppleva det bästa av livet i Danderyd.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Klostervägen 7A, 3 tr, Såld i Inverness, Danderyd
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad