Såld

Danderyd

Kevingeringen 17, 1 tr

Slutpris: 3 550 000 kr

Kevingeringen 17, 1 tr

Ljus och optimalt planerad 3:a i populära Kevingeringen!

***ACCEPTERAT PRIS*** Bland Danderyds mer populära adresser finner du denna välplanerade pärla. Här bor du med de sociala ytorna för sig, respektive sovrum och badrum för sig. Bostaden genomsyras av stora fönsterpartier vilket för dig som boende innebär maximalt ljusinsläpp från de två genomgående fönsterpartierna. Vidare karaktäriseras lägenheten av dess lummiga känsla som medför ett varmt välkomnande.

BRF Vändkretsen är en äkta förening som äger marken med mycket god ekonomi. Bostadsområdet Kevingeringen är ett av Danderyds attraktivaste områden. Beläget på toppen av Edsviken bor du här med närhet till såväl vatten och grönska, som goda kommunikationer med buss och tunnelbana. Även populära Kevinge golfbanan slingrar sig rund området och ett stenkast bort finns Mörby centrum.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close