Till salu

Steninge slottsby, Sigtuna

Keramikens väg 33 C

2 950 000 kr Fast pris
area icon Yta
  • 101 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 010 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 1 (ingen hiss)
Keramikens väg 33 C

Bo förstklassigt i naturskön slottsmiljö! Modernt radhus med två uteplatser i olika väderstreck.

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

Modernt parhus i trevlig, färggrann skala som skapar fin kontrast till den vackra slottsmiljön. Husen färdigställdes år 2022 och är i två plan med sällskapsytorna placerade i entréplan. Här finner ni kök och vardagsrum i halvöppen, social lösning som ger goda variationsmöjligheter vad gäller möblering och sedan stora fönsterpartier med utgång till altandäck som låter rummet bada i ljus. Köksinredningen är från IKEA med vitvaror från Bosch. I entréplan finns även hall med god förvaring, helkaklat våtutrymme med dusch/wc, invändigt förråd och tvättutrymme. På övre plan finns innerhall, tre rejäla sovrum, goda förvaringsmöjligheter i garderober och helkaklat våtutrymme med badkar och wc. Det finns en vind som kan nyttjas för förvaring och ett externt, oisolerat förråd om ca 5 kvm.

Fint anlagd tomt på vardera sida av hus med stort altandäck som rymmer ordentlig trädgårdsmöbel, här finns även prydlig gräsmatta, dekorativa rabatter för egna planteringar, omgivande häck och högt staket som skapar insynsskydd.

Brf Torpargläntan är en gemytlig förening som innefattar 36 st radhus i färggranna kulörer med prydliga gator som binder samman gårdarna, harmoniskt läge då de är belägna i en färdigetablerad etapp av Steninge Slottsby. Det är familjer både med och utan barn som bor i husen. Telia öppen fiber är indraget i samtliga bostäder. Bostaden erbjuder även fina energivärden, vilket även kan medföra ränterabatter på bolånet.

Precis som namnet antyder ligger Steninge slottsby i vacker slottsmiljö med anor från 1600-talet. Det är beläget mellan Stockholm och Uppsala med ca 10 minuters bilresa till Sigtuna och Märsta. Grannskapet erbjuder livskvalitet i form av bl a bad och andra vattenaktiviteter i Mälaren med Steningebadet som närmsta punkt, fina promenader eller cykelturer i slottspark och naturreservat, attraktiva butiker, genuin restaurang, trädgårdsmästeri, vinkällare och ridhus.

Sigtuna är en charmig kommun som lockar många turister, dels för den pittoreska miljön men också för historiken. Sigtuna var nämligen Sveriges första huvudstad, mycket med anledning av dess fantastiska, geografiska läge. Arlanda finns 10 minuters bilresa bort. Sigtuna befinner sig just nu i en stark expansionsfas, och vem skulle inte vilja bo här med dess många vackra miljöer?

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Keramikens väg 33 C, Till salu i Steninge slottsby, Sigtuna Planlösning från Keramikens väg 33 C, Till salu i Steninge slottsby, Sigtuna
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad