Såld

Stockholm

Katarina Bangata 48, 4 tr

Slutpris: 3 410 000 kr

Katarina Bangata 48, 4 tr

Yteffektiv och fin sekelskiftesetta - högt upp i huset - nära söders puls och folkliv!

Välkommen upp till våning fyra och denna fina och yteffektiva sekelskiftesetta med bevarad charm och perfekt läge nära såväl stadspulsen som grönområden! Här trivs man från första stund med genomgående fina trägolv, vackra spröjsade fönster med fint ljusinsläpp och en generös takhöjd som bidrar med extra känsla av rymd. Här är varje kvadratmeter noga genomtänkt med ett ljust och luftigt rum som förutom soffgrupp och annan önskvärd inredning inrymmer gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Bostadens stilrena kök erbjuder gott om förvaring och har fint ljusinsläpp från det rymliga stora fönstret. Här kan man slå sig ner och blicka ut invid fönstret som har plats för ett mindre matbord med tillhörande stolar. Badrummet, som nås från hallen, är helkaklat samt försett med praktisk duschhörna. På tal om den välkomnande hallen finns här gott om plats för avhängning samt övrigt önskad inredning och förvaringsmöbler. För den som gillar förvaring finns dessutom nyttjanderätt till ett källarförråd i föreningen. Från hallen tar du dig enkelt ut till föreningens trivsamma innergård som blir som ett extra rum sommartid med grill och flertalet möbelgrupper. Vill du bo med vackra rum på bra adress nära söders puls och folkliv har du hittat helt rätt.

Brf Lien 5 är en äkta förening som äger marken. Fastigheten ombildades till bostadsrätt 1999 och innefattar 109 lägenheter inkl 9 vindslägenheter. 3 lägenheter upplåts med hyresrätt. 11 lokaler för uthyrning finns i fastigheten. För medlemmarna finns en fin innergård med grillplats, cykelrum och barnvagnsrum i källare samt tvättstugor. För mer information besök föreningens hemsida https://www.brflien5.se/

Söder om Folkungagatan finner ni området som idag kallas för SoFo. Bland vackra fastigheter vimlar det av trendiga butiker, restauranger och caféer. Nytorget är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla. Området är kanske Stockholm mest restaurangtäta område-med massvis av ställen värda ett eller flera besök! Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar - i alla kategorier. Listan kan göras lång men några favoriter är Urban Deli, Nytorget 6, Koh Phangan, Bleck, Katarina Ölkafe och Pom & Flora. Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger precis intill med härliga grönområden och promenadstråk. Kändisspana på sprudlande Nytorget, second-handshoppa i SoFo eller strosa längs Fjällgatan och njut av den mäktiga panoramautsikten över Stockholm. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar och en kort promenad bort finns tunnelbanans gröna linje vid Skanstull och Medborgarplatsen.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Katarina Bangata 48, 4 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close