Såld

Södermalm - SoFo, Stockholm

Katarina Bangata 25, 2tr

Slutpris: 3 025 000 kr

Katarina Bangata 25, 2tr

Hemtrevligt boende med lugnt gårdsläge i attraktiva SoFo

På en attraktiv adress finner man denna charmiga lägenhet med en öppen planlösning. En mysig etta om 29kvm som karaktäriseras av en läcker fondvägg i tegel, fönster med spröjs och djupa nischer samt elegant ljust plankgolv. På Katarina Bangata 25 bor man i bästa läge på Söder ett stenkast från Nytorgets puls och Vitabergsparken.

Från den rymliga hallen nås bostadens allrum som fördelas upp som vardagsrum och sovrum. Rummet bjuder på härliga kontraster när tegelväggen möter i övrigt gråa väggar, vitmålat tak och ljust plankgolv. Här finns gott om plats för möbler såsom soffa, soffbord och matbord i ena änden av rummet och säng samt nattduksbord i rummets andra del. Dessutom finns mycket goda förvaringsmöjligheter i rummets platsbyggda garderob i ljust trä och klädkammaren som nås från hallen. Fint ljusinsläpp ges från rummets och arbetskökets fina spröjsade fönster. Det praktiska köket erbjuder bra arbetsyta med plats för matlagning och gott om utrymme för förvaring i stilrena över- och underskåp i ljust trä. Det helkaklade badrummet är ljus och fräscht med vitt kakel och ljusgrå klinker, här finns även plats för hylla för förvaring.

Bostadsrättsföreningen Bondetorpet Söder är en äkta förening som äger marken. Föreningen upplåter 33 lägenheter med bostadsrätt samt 7 lokaler med hyresrätt. Föreningen erbjuder för sina boende en trevlig innergård med trädgårdsmöbler, tvättstuga i källaren, källarförråd till varje lägenhet, grovsoprum, cykelställ och planteringar.

Bostaden är beläget i populära SoFo som har blivit en samlingspunkt för alltifrån designmedvetna unga till inbitna söderbor som uppskattar pulsen. Här bor man endast några minuter ifrån Nytorget, Medborgarplatsen och Götgatan med sitt rika utbud av butiker, krogar, livsmedelsaffärer och mycket mer. Dessutom finns Ringen Centrum vid Skanstull i korsningen Götgatan/Ringvägen som erbjuder ett heltäckande serviceutbud med välsorterade matbutiker, apotek och systembolag. En bit bort finner man även grönskande Vitabergsparken samt Årstaviken med dess charmiga promenad- och motionsstråk. I övrigt erbjuder det centrala läget på närhet till trendiga inredning- och klädbutiker som alla bidrar till området trevliga atmosfär. Mycket goda kommunikationer med tunnelbana, busslinjer samt pendeltåg i närheten.

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Katarina Bangata 25, 2tr, Såld i Södermalm - SoFo, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad