Såld

Salabacke, Uppsala

Kastanjegatan 7

Slutpris: 1 500 000 kr

Kastanjegatan 7

Charmig 1:a med renoverat kök i stabil förening!

Välkommen till din drömbostad i främre Sala Backe!

Denna fantastiska bostad erbjuder optimal funktionalitet på 39 kvm. Det renoverade köket är utrustat med generöst med förvaring och arbetsytor, och rymmer matgrupp intill fönster. Det rymliga vardagsrummet ger gott om plats för avkoppling och underhållning, medan den mysiga sovalkoven skapar en fridfull reträtt. Badrummet är stamrenoverat för maximal komfort, och i anslutning till den rymliga hallen finns en praktisk walk-in closet.

Lägenhetens insynsskyddade läge och det stora fönsterpartiet som öppnar upp mot den grönskande innergården skapar en atmosfär av lugn och harmoni. Föreningen är välskött med låga avgifter, inklusive bredband, och flera stora renoveringar har redan utförts, vilket bidrar till en trygg och bekväm boendemiljö. Solceller har installerats på taket för att hålla nere föreningens kostnader.

Med närhet till vackra parker, lekplatser och en mängd restauranger erbjuder Sala Backe en livsstil som passar alla åldrar och intressen. Dessutom finns utmärkta bussförbindelser och cykel- och gångvägar som tar dig smidigt till centrala Uppsala och det expanderande Gränby centrum.

Miss inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad i ett av Uppsalas mest eftertraktade områden! Kontakta oss idag för en visning och upplev charmen i Sala Backe själv!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad