Såld

Viksäng, Västerås

Kaserngatan 137

Slutpris: 3 095 000 kr

Kaserngatan 137

Fantastiskt fint parhus i mycket bra skick attraktivt beläget på Viksäng!

- Genomgående mycket fint skick
- Rymligt och renoverat kök med gott om arbetsyta
- Nya rör, el och fönster
- Renoverat badrum och tvättstuga
- Populärt område!

Varmt välkomna till denna fantastiskt välplanerade parhus där många renoveringar är gjorda. Här bor ni med gott om plats för familjen med tre sovrum, stort vardagsrum och fullt utrustat kök med köksö. Huset har sedan 2021 fått bland annat fått nya fönster, nya rör, kök, tvättstuga och badrum renoverat och omdragning av el. Tomten är lättskött med altan, plats för odling och med ett förråd i anslutning till garaget för extra förvaring. På framsidan finns plats för 2 bilar + 1 plats i garaget.

Viksäng är ett omåttligt populärt område för såväl barnfamiljer som pensionärer. Här bor ni med allt på bekvämt avstånd. I närområdet finns gott om förskolor, skolor upp till åk 9 samt lekparker. På promenad- eller cykelavstånd finns grönområden (parker samt Björnön/Mälaren), matbutiker, vårdcentral och apotek. Hälla shopping ligger några minuters bilfärd från bostaden med stormarknader, restauranger och systembolag. På behändigt cykelavstånd nås Västerås sjukhus, centralstationen och Västerås city.

Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare (moa.schanzer@widerlov.se/070-4931120) vid intresse!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kaserngatan 137, Såld i Viksäng, Västerås Planlösning från Kaserngatan 137, Såld i Viksäng, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad