Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Karlsviksgatan 9, 1,5 tr (vån 2)

Slutpris: 3 700 000 kr

Karlsviksgatan 9, 1,5 tr (vån 2)

Ljus och välplanerad 2:a med toppläge nära Norr Mälarstrand och Riddarfjärden - Flexibelt tillträde!

Ljus och ytterst välplanerad mini-2:a i bra skick. Absolut toppläge nära Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. 20-talscharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Ljust och stilrent kök med diskmaskin. Ljust badrum med badkar samt dusch. Låg avgift inkl bredband i äkta och stabil förening som äger marken och har låg belåning. För extern förvaring finns ett källarförråd. Stilfull fastighet anno 1929 med vackert trapphus och hiss. Balkonger finns på varje 1/2 trappa i trapphuset. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och populära Rålambshovsparken nedanför gatan. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande badplatsen Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv vid Riddarfjärdens glittrande vatten. I området finns även många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petité France ett guldkorn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlsviksgatan 9, 1,5 tr (vån 2), Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad