Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Karlsviksgatan 7, 1,5 tr

Slutpris: 6 010 000 kr

Karlsviksgatan 7, 1,5 tr

Välplanerad hörn-3:a med härlig balkong i väst mot innergård och toppläge nära Norr Mälarstrand!

Ljus och ytterst välplanerad hörnlägenhet i mycket bra skick. Toppläge på Kungsholmen med närhet till Norr Mälarstrand, Riddarfjärden, Rålambshovsparken och Fridhemsplan. Högt upp med härlig balkong i soligt västläge, balkongen och alla fönster är belägna mot idyllisk, grönskande innergård. Stora, eleganta fönster i två väderstreck och bra ljusinsläpp. 20-talscharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Stilrent renoverat kök samt helkaklat badrum med smakfulla materialval. För extern förvaring finns ett källarförråd. Äkta och stabil Brf som äger marken och har låg belåning. Stilfull 1920-talsfastighet med vackert trapphus och hiss.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför gatan. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt park- och badliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petité France ett guldkorn som inte bör missas. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Inom någon minuts promenad når du Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två T-banelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn samt flygbussar till Arlanda flygplats.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlsviksgatan 7, 1,5 tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad