Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Karlsviksgatan 2, 1/2 tr

Slutpris: 6 800 000 kr

Karlsviksgatan 2, 1/2 tr

Ljus och välplanerad hörn-3:a med sjöutsikt mot Riddarfjärden och toppläge invid Norr Mälarstrand!

Ljus och välplanerad hörnvåning i bra skick, högt och fritt läge på 1/2 tr. Absolut toppläge på nedre Kungsholmen invid Riddarfjärden och Rålamshovsparken. Genomgående med stora fönster i tre väderstreck och bra ljusinsläpp. Eleganta, spröjsade och välvda fönsterpartier skapar charm och känsla. Vy mot Rålamshovsparken och sjöutsikt mot Riddarfjärden. 20-talscharm med högt i tak, takrosetter, spegeldörrar och vackra trägolv. Bra förvaringsmöjligheter med ett flertal klädkammare och garderober. Stilrent kök med diskmaskin samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Belysningen har dimmerfunktion i kök och alla rum. Larm från Verisure finns installerat i lägenheten. Enligt föreningens uppgifter är lägenheten 76 kvm. För extern förvaring finns ett källarförråd. Tidigare bygglov för fransk balkong mot innergård (2011). Äkta, stabil förening som äger marken och har låg belåning. Elegant 20-talsfastighet med hiss, belägen mot Norr mälarstrand och Riddarfjärden på lugn, enkelriktad gata. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden utanför porten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt park- och badliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petité France ett guldkorn som inte bör missas. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Inom någon minuts promenad når du Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två T-banelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn samt flygbussar till Arlanda flygplats.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlsviksgatan 2, 1/2 tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad