Såld

Sommarro, Uppsala

Karlsrogatan 86D

Slutpris: 1 155 000 kr

Karlsrogatan 86D

Optimal planerad etta! Belägen på lugn gata i populära Sommarro.

Välkommen till en trevlig etta i populära Sommarro! Bekvämt belägen en halvtrappa upp i huset. Planlösningen ger er: Hall med förvaring, rum med pentry och plats för säng, matplats, och skrivbord samt badrum med dusch.

Välskött förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Två källarförråd finns till varje lägenhet.

I Sommarro erbjuds ett lugnt och naturnära läge med gång- och cykelavstånd till city, BMC, Botaniska trädgården, Blåsenhus, Engelska parken samt Humanistiska centrum. Underbart läge för den naturintresserade då Stadsskogen, Ekebydalen och Hågadalen finns alldeles i närheten. I närområdet finns också en av stans mest omtyckta Sushirestauranger och andra mysiga kvartersrestauranger.

Bör ses!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlsrogatan 86D, Såld i Sommarro, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad