Såld

Nordanby, Västerås

Karlfeldtsgatan 109

Slutpris: 3 800 000 kr

Karlfeldtsgatan 109

Renoverad enplansvilla med isolerat uterum och friköpt hörntomt!

- Friköpt hörntomt
- Många stora renoveringar gjorda
- Smakfulla materialval
- Uppfart med laddstolpe samt garage

Välkomna att fullkomligt förälska er i denna välplanerade enplansvilla i mycket fint skick! Här är varje kvadratmeter väldisponerad så att ni kan möblera efter tycke och smak. Huset inrymmer tre sovrum, kök i öppen planlösning mot matsal och vardagsrum, badrum samt klädkammare. Alla rum har vattenburen golvvärme som även kan styras digitalt. I klädkammaren är ny el framdragen samt förberett för golvvärme. Huset karakteriseras av genomgående renoverade ytskikt, smakfull färgsättning, öppna ytor samt stilrent badrum och kök. Utöver estetiska renoveringar har även takbyte, nya vattenledningar och avloppsstammar i huset, fönsterbyte, eldragning, fjärrvärmeväxlare och tilläggsisolering gjorts vilket innebär att ni bara kan flytta in och njuta av tillvaron.

På den trivsamma hörntomten står en isolerad nybyggd fristående byggnad i modern stil och högt i tak på 12 kvm, nu använd som förråd men med potential för extra boendeyta (gästrum/tonårsrum). I sydvästligt läge står även det nybyggda uterummet byggt 2023 med golvvärme samt väl tilltagen isolering på fönster och tak. Här finns alla möjligheter att skapa din drömträdgård. På framsidan är infarten asfalterad och laddstolpe för elbil finns installerad.

Här bor ni i lugnt kvarter, omgivet av radhus och friliggande villor. Med smidig access till E18 kan ni bekvämt ta er till allt Västerås har att erbjuda. En kort cykeltur bort återfinns Stenby med matbutik, systembolag och generöst med träningsmöjligheter. Ni bor även med cykelavstånd till city, Tunbytorp/Finnslätten och Rocklunda. Skolor och förskolor finns på gångavstånd.

Varmt välkomna att anmäla er till visningen, det här är ett boende med alla rätt!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlfeldtsgatan 109, Såld i Nordanby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad