Såld

Vasastan, Stockholm

Karlbergsvägen 48, 6tr

Slutpris: 7 050 000 kr

Karlbergsvägen 48, 6tr

Exklusiv vindslägenhet med vacker utsikt över takåsar!

Presenterar en exklusiv vindslägenhet med en total golvyta om 59 kvm med en fantastisk vy över takåsar och ett svårslaget läge i Vasastan. Bostaden karaktäriseras av stilrena materialval, genomgående ljus färgsättning och sin optimala planlösning. Stora fönster i två väderstreck tillsammans med den generösa takhöjden skapar ljus, rymd och en härlig atmosfär i hela bostaden. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Stilrent kök som inspirerar till matlagning med bra förvaring, goda arbetsytor och full maskinell utrustning. Det luftiga vardagsrummet har en vacker öppen spis som ger en hög mysfaktor kylna höst-och vinterdagar och som en förlängning av rummet nås den härliga terrassen som vetter mot föreningens trivsamma innergård. Det rofyllda sovrummet har plats för dubbelsäng med tillhörande sidobord. Påkostat badrum utrustat med dusch och tvättmaskin för din bekvämlighet. Till sist en välkomnande hall med plats för avhänging av ytterkläder samt mycket goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Belägen i en välskött förening som äger marken. Sammantaget en stilren bostad med alla önskvärda bekvämligheter.

Lägenhetens centrala läge mellan Odenplan och St Eriksplan erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med områdets goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, pendeltåg & innerstadsbussar. Området är ett levande område med närhet till grönska genom Vasaparken, Hagaparken och Vanadisparken & vackra promenadstråk runt Karlbergssjön. Ett restaurangutbud med bland annat klassiska krogar såsom Tennstopet & Tranan i direkt närhet. Även livsmedelsbutiker, gym & shopping finns i anslutning till Odenplan.

Varm välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlbergsvägen 48, 6tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close