Såld

Vasastan, Stockholm

Karlbergsvägen 32B, 1tr

Slutpris: 4 125 000 kr

Karlbergsvägen 32B, 1tr

Ljus sekelskiftesetta med balkong i skuldfri förening!

Välkommen till denna unika sekelskiftesetta om 34 kvm med ett fantastiskt läge i Vasastan! Belägen i en vacker fastighet från sent 1800-tal disponerar denna bostad ett kombinerat vardagsrum och sovrum, kök med utgång mot bostadens balkong som vetter mot den härliga innergården och ett fräscht helkaklat badrum. Här finner du magnifika tidstypiska detaljer som generös takhöjd, spröjsade fönster med djupa nischer, speglade dörrar, takrosett och tak- och väggstuckaturer.

Du välkomnas av en färgglad hall med speglade dörrar och ett stiligt valv som leder dig till det kombinerade vardags- och sovrummet. Här möts du av ett förtjusande ljusinsläpp från stora spröjsade fönster med djupa nischer som skapar en känsla av rymd. Rummet erbjuder plats att inreda med soffgrupp, säng och annat önskat möblemang. I anknytning till rummet finns en praktisk klädkammare med en välplanerad inbyggd garderobslösning ger dig goda förvaringsmöjligheter.

Från hallen når du även det väl genomtänkta köket med vita över- och underskåp, flera hyllor, god arbetsyta på eleganta köksbänkar i trä och smarta köksrelingar. Köket är fullt utrustat med kyl och frys, gasspis, ugn, integrerad mikro samt diskho och köksblandare i rostfritt stål. Infällda spotlights är placerade under överskåpen för en praktisk belysning när du arbetar i köket. Här finns plats för ett köksbord invid balkongens fönsterdörrar där du kan njuta av dagsljuset. Balkongen rymmer plats för önskade balkongmöbler och har en väldigt angenäm utsikt över den charmiga innergården. Badrummet är helkaklat i vita och ljusgråa toner och är utrustat med karaktäristiskt välvt duschutrymme, WC, handfat och badrumsskåp med spegel.

I denna kvadratsmarta bostad är det bara att flytta in i och trivas!

BRF Jasminen 6 är en äkta förening med god ekonomi helt utan långfristiga skulder, och anses därför vara en skuldfri förening. Föreningen Jasminen 6 tillhandahåller 48 lägenheter, varav 47 upplåts med bostadsrätt och en hyresrätt. Föreningen har även 5 lokaler med hyresrätt. Huset ritades av arkitekt Anders Gustaf Forsberg år 1889 och erbjuder en mycket vacker arkitektur. BRF Jasminen 6 erbjuder gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, duschutrymme, barnvagnsrum och en härlig trädgård med grill och utemöbler.

På Karlbergsvägen bor du i ett centralt superläge med uteliv, restauranger, shopping och mysiga caféer runt knuten. Samtidigt har du Vasaparken en stenkast bort och fler parker på behagligt gångavstånd där du kan njuta av det natursköna lugnet. Du har riktigt goda kommunikationsmöjligheter med bussar och tunnelbana från Odenplan och St Eriksplan. Vid Odenplan finns även anknytning till pendeltåg.

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlbergsvägen 32B, 1tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad