Såld

Östermalm, Stockholm

Karlavägen 4, 5 tr

Slutpris: 7 550 000 kr

Karlavägen 4, 5 tr

Fulländad tvåa i drömskick med solig balkong mot innergård och garage i huset

Fulländad spatiös tvåa i drömskick med modern öppen planlösning, solig balkong mot innergård och garage i huset

- Totalrenoverad 2021 med exklusiva materialval
- Garage i huset med hiss hela vägen ned
- Äkta förening, god ekonomi och låga avgifter
- Högt och fritt läge med alla fönster mot gård
- Stabila intäkter från flertalet lokaler i huset
- Rofyllt sovrum mot innergård
- Exklusivt badrum med tvättmaskin
- Soldränkt balkong mot innergård
- Mkt bra förvaring i walkin-closet

Med ett alldeles ypperligt Östermalmsläge invid Lärkstan, saluförs nu denna nyrenoverade, exklusiva tvåa med högt fritt läge, solig balkong och garage i huset. Bostaden, som totalrenoverats under 2021, bjuder på stilsäker och påkostad inredning. Bostaden disponeras idag som en tvåa med ett härligt, ljust och luftigt sällskapsrum i öppen planlösning mot kök och matplats och här finns gott om plats för samvaro och många gäster runt bordet. Ett rymligt sovrum med plats för stor säng och övrigt möblemang, om så önskas. Bra förvaring i en Walkin-closet samt garderobsvägg. Badrummet är spatiöst, nyrenoverat och exklusivt med tvättmaskin. Från sällskapsrummet nås den rymliga balkongen, som erbjuder utsikt över grönskande gård, himmel och kringliggande takåsar och många soltimmar sommartid.

Brf Träskfloden 15 är en äkta förening som består av 10 flerbostadshus med 7-8 våningar. Föreningen upplåter 194 lägenheter med bostadsrätt, tre hyresrätter (dold tillgång i föreningen) och 17 lokaler med hyresrätt. I föreningen finns ett garage med 176 platser vilket nås med hiss direkt från våningsplanet. Brf Träskfloden 15 är en mycket välskött förening med stora intäkter från lokalhyresgäster vilket medför en mycket god ekonomi och låga månadsavgifter för medlemmarna. Skuldsättning är endast 3135 kr/kvm (enl årsred 2021)

Här bor ni på en av Stockholms mest attraktiva gator med allt man kan önska sig inom nära räckhåll. I området finns många populära butiker och restauranger och på bara några minuter nås Humlegården för en härlig promenad eller joggingtur i grönskan. Längtar du efter shopping och nöjen är Stureplan och Östermalmstorg inte långt bort och vid Östermalmstorg finner du den välkända saluhallen, där du avnjuter en god lunch eller inhandlar fina råvaror till kvällens middag. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.Therese Nilsdotter 0706703221, [email protected]

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad