Till salu

Östermalm, Stockholm

Karlavägen 28

  • price tag icon 4 422 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
15 750 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 121 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 422 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1925
Karlavägen 28

Trea om 121 kvm invid Humlegården (möjlig 4:a rok)

Välkommen till Karlavägen 28, en mycket luftig trea om 121 kvm. Bostaden andas elegans med genomgående parkett av fiskbensmönster, ljusinsläpp från spröjsade fönster och vackert profilerade lister. Generösa sociala ytor ges i det spatiösa vardagsrummet i fil med matsalen. Alldeles invid Humlegården är läget attraktiv med närhet till liv och rörelse i både stadsmiljö och grönområden.

Genomgående erbjuder bostaden utmärkta förvaringsmöjligheter i flera inbyggda och platsbyggda skåp och garderober. Även så i det välplanerade köket, fullt utrustat med integrerade vitvaror och med fina arbetsytor blir matlagning både lätt och roligt! I köket finns plats för en matgrupp för minst fyra personer.

Ett dörrvalv leder från den inre hallen in till den öppna matsalen med mycket gott utrymme för en matgrupp för minst åtta personer, perfekt för middagsbjudningar med nära och kära. Härifrån nås vardagsrummet genom tjusiga skjutdörrar med spegel.

Slutligen finns bostaden trivsamma sovrum, ett fullt utrustat badrum med badkar och en gästtoalett i anslutning till entrén.

Här bor ni i BRF Aspen 3, en mycket fin förening ekonomiskt som även äger och förvaltar fastigheten. Fastigheten byggdes 1925. Fasaden och trapphuset är mycket vackra med en anrik anda.

Fastigheten är belägen invid Humlegården fylld med grönska, promenadstråk, skatepark samt utegym. Ett stenkast bort finner du Stureplan, Sturegallerian, Östermalms Saluhall och ett brett utbud av restauranger, teatrar, biografer och konstgallerier. Det perfekta läget för både lugnet men ett stenkast bort från pulsen.

Som boende på denna adress har du mycket bra kollektiv kommunikation så som tunnelbanans gröna linje från Rådmansgatan ca. 12 minuters promenad bort. Innerstadsbussar finns i området så som buss 54 mot Reimersholme samt Hjorthagen, och med ca. 5 minuters promenad bort finner du busslinjerna 1 och 67 mot Stora Essingen, Blockhushudden, Frihamnen och Odenplan.
Röda linjen går även från Tekniska högskolan ca. 7 minuter promenad bort. I närheten ligger även Stockholms Östra järnvägsstation.

Sammanfattningsvis ges chansen att förvärva en mycket elegant och rymlig bostad i ett av Östermalms med attraktiva områden invid Humlegården! Lägenheten är möjlig att göra om från en 3:a till 4:a genom att slå upp en vägg i köket (se alternativ planlösning, liknande lägenhet finns i föreningen som jag tidigare sålt).

Intresseanmälan
Richard Sörman
Ansvarig mäklare

Richard Sörman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Richard
Elena Ghatan
Assisterande mäklare

Elena Ghatan

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Elena

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad