Såld

Årsta, Uppsala

Kamomillgatan 30

Slutpris: 1 760 000 kr

Kamomillgatan 30

Gavel 2:a i hemtrevliga Årsta med två balkonger i väster och österläge!

// TVÅ BALKONGER // RENOVERAD // GAVELLÄGENHET // HEMTREVLIGT OMRÅDE // VÄLSKÖTT FÖRENING //

I populär och välskött förening finner du denna generösa 2:a, med två balkonger. Här har du en genomgående smakfullt och väl renoverad bostad som fördelar sig på ett kök och vardagsrum i öppen planlösning, stort sovrum och fint stamrenoverat badrum med golvvärme och spotlights. Bostaden har enhetliga ytskikt med genomgående parkettgolv, ljusa väggar samt snyggt inbyggd belysning i form av spotlights i tak. Helt enkelt finner du här en ljus och trivsam bostad med härlig rymd. Oavsett vad du önskar av dina sällskapsytor kan du här inreda med större soffgrupp såväl som matbord för både familj och vänner. Med flera möbleringsalternativ sätter endast fantasin gränserna för denna nyckelfärdiga bostad! Men pricken över i för detta hem är det två balkongerna som gör att du kan njuta av solens strålar under hela dagen. På ena sidan har du morgonsol för kaffe i fint sällskap, den andra med kvällssol då ni tillsammans kan njuta av solnedgången.

Populär och stabil bostadsrättsförening som erbjuder gott om aktiviteter för dess medlemmar bl.a. genom samlingslokal, hobbyrum, bastu, tennisbana, gym m.m. Stor lekplats och den nya multisportsplanen som flitigt används av lekande barn. Föreningen har under åren genomfört flertalet stora renoveringar som stam- och el renovering samt utbyte av lägenhetsdörrar. Just nu så har man precis installerat laddstolpar på parkeringsplatserna och inom kort installerar man solceller på taket samt byter fönster. Trots dessa stora renoveringar och satsningar som man har gjort så har man en god ekonomi i föreningen.
Läs mer om föreningen på deras hemsida https://www.hsb.se/uppsala/brf/grasloken/

Runt knuten finner du flera grönområden som exempelvis Årstaparken och i föreningen finns fotbollsplan, bouleplan, flera lekplatser och grönytor att nyttja. Perfekt för den aktiva! Föreningen har vidare många gemensamhetsutrymmen med övernattningsrum, bastu, gym och tvättstugor. Service finner du endast en kort promenad bort. Som Gränbystaden med allt du kan önska av shopping, livsmedel, biograf, restauranger, aktiviteter, lekpark, apotek och gym. Perfekt pendlarläge där du snabbt når E4:n norrgående och södergående, men även väg mot Östhammar och Öregrunds fina sommarstugor.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se

Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kamomillgatan 30, Såld i Årsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad