Kommande bostad

Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Kammakargatan 70, 3tr

7 950 000 kr
area icon Yta
  • 101 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 265 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1946
Kammakargatan 70, 3tr

Renoveringschans- Balkong mot fin gård- Öppen spis- Garage i föreningen!

Presenterar en väldisponerad fyrarummare med balkong som vetter mot lugn gård. Välkommen upp till våning 3 och sätt er egen prägel efter smak och behov i denna trivsamma bostad där det finns fina förutsättningar att bo länge. Här är det enkelt att vara många med ett generöst vardagsrum som skapar goda ytor för umgänge och samvaro. Bostaden har tre sovrum i bra storlek varav två är belägna mot innergården. Vidare disponerar lägenheten ett rymligt kök, helkaklat badrum, separat gäst-wc och bra förvaring i flera garderober samt klädkammare. Belägen i en välskött förening som äger marken. I föreningen finns ett garage med 23 bilplatser för medlemmar, varav 3 med ladd-box för elbil. För medlemmarna finns även två tvättstugor, cykelrum och två takterrasser. Oslagbart läge med närhet till City, Odenplan och Kungsholmen. Med en kort promenad når du stadens puls med dess utbud av caféer, restauranger, butiker och utmärkta kommunikationer vid T-centralen samt Arlanda Express. Härliga grönområden finns vid Tegnérlunden, Vasaparken och Observatorielunden. Sammantaget en mycket trivsam bostad med fina möjligheter att skapa sig sitt efterlängtade drömboende.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad