Såld

Haga, Västerås

Källhagsgatan 2 B

Slutpris: 995 000 kr

Källhagsgatan 2 B

Härligt ljus gavellägenhet med balkong och snyggt badrum!

Nu ges tillfälle till ett boende på ett riktigt lugnt och trivsamt läge. Utsökt belägen på en helgavel med balkong mot grönområde.
Planlösningen är bra; Hall med förvaringsutrymmen samt badrum. Bra kök med matplats. Vardagsrummet med parkettgolv ligger på ett härligt läge med fönster åt två håll vilket ger ett härligt ljus. Från vardagsrummet kommer du även ut till den mysiga balkongen. Här njuter du av kringliggande grönska och ett skönt lugn - utsökt läge! Fint sovrum med parkettgolv och flera garderober. Lägenheten har en tilltalande planlösning och ligger i en återvändsgränd med alla dess fördelar.

Detta är ett boende för dig som önskar ett härligt läge och en trivsam lägenhet.

Välkommen på visning!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Källhagsgatan 2 B, Såld i Haga, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad