Såld

Östermalm, Stockholm

Jungfrugatan 41B

Slutpris: 12 800 000 kr

Jungfrugatan 41B

Genomgående bostad med dubbla kakelugnar belägen på övre Östermalm i skuldfri förening

Här presenteras en synnerligen populär sekelskiftesfyra belägen i en skuldfri förening i ett vackert och välbevarat tegelhus anno 1893. Föreningens bostadshus ritas av arkitekt A. G Forsberg och är idag kulturminnesmärkt. På en lugn och enkelriktad gata på Östermalm bor du här i ett optimalt läge med närhet till allt. En genomgående bostad i gott skick med originaldetaljer såsom vackra snickerier, generös takhöjd, ljusa plankgolv och dubbla kakelugnar.

-Sekelskiftescharm
-Fastighet anno 1893
-Bevarade originaldetaljer
-Generös takhöjd om 3.02 m
-Skuldfri förening
-Låg avgift om 3 304 kr/mån
-Fantastisk innergård
-I bästa läge på lugn gata
-Goda kommunikationer
-Rikt restaurang- och serviceutbud

Genomgående skvallras det om sekelskiftet med vackra fönsternischer, höga golvsocklar, vackra trägolv, tidstypiska fönster med djup nisch samt en generös takhöjd på 3 m. Dubbla kakelugnar varav den ena går att elda i. Bostaden kan disponeras som 3 rok alt 4 rok beroende på önskemål.

Som en del av Brf Storken 12 bor du här i en otroligt ekonomiskt stark förening som är obelånad. Fastigheten är välskött och har en oerhört vacker innergård som får nyttjas av medlemmarna. Föreningen förfogar även över 725 kvm lokalyta, fördelat på 12 lokaler. De gemensam utrymmena i föreningen är en övernattningslägenhet som kan hyras för 250 kr/dygn, bastu, dubbla cykelrum samt tvättstuga. Läs mer om föreningen på deras hemsida på boappa; https://boappa.se/brf-storken-12-stockholm

Här bor ni i ett förstklassigt läge där området har kommit att kännetecknas av den direkta närheten till Karlaplan, Djurgården,
Stureplan och Fältöverstens rika utbud av butiker och caféer. Härlig grön rekreation finner man bl.a. vid närliggande Djurgården, Gärdet eller sköna Tessinparken som allt ligger inom kort promenad från bostaden.

-En personlig favorit i området är att ta en morgonpromenad i Djurgårdens vackra natur och avsluta med en brunch på populära Broms invid Karlaplan.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Jungfrugatan 41B, Såld i Östermalm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad