Kommande bostad

Källtorp, Västerås

Jordgubbsvägen 20B

  • price tag icon 5 765 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 89,4 m2 boarea
  • 20 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 765 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Jordgubbsvägen 20B

Nyproducerad etagelägenhet med exklusiva tillval och takterass!

Varmt välkommen till Källtorp och denna nyproducerade bostad i etage med egen entré i markplan!

Entrén erbjuder en rymlig hall med plats för avhängning och garderober, en trappa upp har du ett helkaklat badrum med exklusiva tillval samt kök & vardagsrum i öppen planlösning med utgång till en trevlig balkong. Högst upp har man tre sovrum alternativt två sovrum och ett allrum med utgång till en magisk takterrass.

Denna bostadsrätt är nyproducerad och erbjuder ett boende utöver det vanliga med sina moderna lösningar och noggrant utvalda material. De exklusiva tillvalen och genomtänkta detaljerna ger en känsla av lyx och komfort i varje rum. Den öppna planlösningen skapar en härlig atmosfär och de stora fönsterpartierna släpper in generöst med ljus.

Tillvalen är bland annat dimmbara spotlights i båda badrummen, i hall och kök, rostfria och kvalitativa Bosch-vitvaror, massiv Carrara marmorskiva i köket och en hel del tillval i badrummen. Läs mer under dokument "tillval".

I området finns lekplats och grill, gunga för barn, boulebana och gemensam kolonilott för odling. Det finns även två pergola med sittplatser. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till naturen, samtidigt som du har goda kommunikationer in till stan. Bostaden är perfekt för dig som söker ett modernt och stilrent hem med alla bekvämligheter du kan önska dig.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad