Till salu

Skiljebo, Västerås

Jonasborgsvägen 43B

5 295 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 162 m2 boarea
  • 17 m2 biarea
  • 623 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1983
Jonasborgsvägen 43B

Härlig och välskött villa med generösa utrymmen. Mysig trädgård med lyxig pool!

Nu erbjuder vi en riktigt tilltalande villa på bra läge. Här erbjuds hela familjen generösa utrymmen och en härlig trädgård med bl a pool.
Planlösningen är trivsam och är fördelad över två plan varav nedre plan i souterräng.
ÖVRE PLAN; Välkomnande, rymlig och möblerbar hall med snyggt golv i mörk ton. Köket är härligt stort med gott om plats för ett rejält matbord. Vardagsrummet nås från både hall och kök och är härligt ljust med fönster åt två håll. Burspråket är ett trevligt attribut. Från vardagsrummet når du även det mysiga uterummet som är en trevlig plats att umgås i med vännerna på besök. Det finns tre bra sovrum, praktisk klädkammare samt snyggt badrum
NEDRE PLAN; Rejält och fint allrum alt. vardagsrum med fönster mot framsidan. Det finns en rejäl tvättstuga med egen utgång. Fint badrum samt rejäla och praktiska förvaringsutrymmen. Bastu finns också.

Hela huset har en mycket trivsam atmosfär och en trivsam planlösning. Den välskötta och fina trädgården med en härlig pool att njuta av gör det lätt att trivas. Framsidan har vacker och påkostad stenläggning med praktisk biluppfart med tak. Fina markiser på ett flertal fönster.

Detta är ett tillfälle för dig som ställer höga krav på trivsel, läge och bekvämlighet. Den härliga poolen gör det extra lyxigt.

Välkommen!

Intresseanmälan

Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad