Till salu

Storängen, Nacka

John Lodéns väg 34

8 995 000 kr Budstart
area icon Yta
  • 148 m2 boarea
  • 4 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 768 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
John Lodéns väg 34

Arkitektritat parhus i Storängen

I Storängens villaidyll återfinns detta vackra, arkitektritade parhus, ritat av arkitekten Love Arbén, och byggt 2020. Ett modernt och harmoniskt hem med ”edge” för en familj som uppskattar det otroliga läget, ljuset och de kvalitativa materialvalen med kalksten och ek som genomgående tema.

Innanför ytterdörren möts man av en vacker vy genom hemmet och ut genom de spröjsade fönsterna till den vackert anlagda trädgården i söderläge på baksidan. Här ute finns plats för både lek och trevliga middagar! Hemmets centrum, den naturliga samlingspunkten, är den stor köksön med kalkstenskiva och vinkyl. Såväl kök som badrumsinredningen i det två badrummen är påkostade och vackert utformade för hemmet.

På entréplanet finns ett sovrum och en trappa upp finns ytterligare tre fina sovrum. Högst upp erbjuder det charmiga vindsplanet möjlighet till både allrum och ett femte sovurum. Varför inte en lyxig föräldrasuite på eget våningsplan, med burspråk och charmig känsla.

Att bo på Johan Lodéns väg i Storängen innebär ett smidigt liv. Här har man egen parkering med laddstolpe utanför ytterdörren men det är också väldigt nära kommunikationer; både snabba bussar dygnet runt, Saltsjöbanan och snart även tunnelbanan nås endast minuter bort. Området i sig är dröm för den som önskar att bo stadsnära men även uppskattar en aktiv livsstil med naturen nära. Här kan man lätt ta en löprunda i Nackareservatet eller Långsjöns naturreservat som båda är inpå knuten. På kort gångavstånd finns Järlasjön med flera badbryggor. Tennisbana för boende i Storängen ligger på andra sidan gatan.

Hemmet är del av de så kallade Lovehusen i Stoängen; fem parhus som smälter in i den uppväxta kulturmiljön men även sticker ut i sin arkitektur, bekvämligheter, hållbara material och smarta funktioner. Motiveringen till att man vann Nackas stadsbyggnadsutmärkelse 2021 löd; ”De här fem parhusen ligger lite förskjutna till varandra vilket passar väl in i resten av Storängens bebyggelsestruktur. Alla är i trä, i olika färger, med olika detaljer som både förstärker gruppen och särskiljer byggnaderna från varandra. Som syskon.”

Välkomna att uppleva detta hem!

https://lovehusen.se/projekt/storangen/

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från John Lodéns väg 34, Till salu i Storängen, Nacka Planlösning från John Lodéns väg 34, Till salu i Storängen, Nacka Planlösning från John Lodéns väg 34, Till salu i Storängen, Nacka Planlösning från John Lodéns väg 34, Till salu i Storängen, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad