Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

John Ericssonsgatan 18, 4 tr

Slutpris: 4 120 000 kr

John Ericssonsgatan 18, 4 tr

Väldisponerad etta, möjlig tvåa på absolut toppadress!

Charmig och väldisponerad etta (möjlig tvåa) med vackra 30-talsdetaljer på Kungsholmens bästa läge med närhet till stadspuls och parkliv.

En ytterst välplanerad bostad i mycket gott skick med högt i tak och generöst ljusinsläpp med tidstypiska 30-talsdetailjer såsom spegeldörrar och elegant fiskbensparkett. Bostaden har genomgående bra förvaringsutrymmen, helkaklat badrum, renoverat och stilrent kök, rofylld sovalkov samt ett rymligt och luftigt vardagsrum. I ett centralt läge bor man omsluten av parker och grönområden med ett stort utbud av butiker, restauranger och bra kommunikationer. Inom ett kort avstånd ligger dessutom Norr Mälarstrand med mysiga promenadstråk.

Genom den välkomnande hallen nås bostadens lättmöblerade och stora vardagsrum med väl tilltagen takhöjd, som har gott om plats för möbler såsom soffgrupp, soffbord och matgrupp. Bostadens stilrena kök är renoverat och går i gråa toner och matchas snyggt med rummets ljusa trägolv. Här erbjuds gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter i eleganta ljusgråa skåp och lådor. Vidare nås den mysiga sovalkoven med plats för en dubbelsäng som har ett stort fönsterparti som släpper in härligt naturligt ljus. I övrigt finns ett fräscht helkaklat badrum och tre inbyggda garderober för förvaring.

Brf Päronträdets Operavänner är en äkta förening som äger marken. Föreningen har en mycket god ekonomi. Belåning per kvm är 5 487kr (2021). Föreningen har dessutom en dold tillgång i form av en hyresrätt som vid avyttring bidrar till ytterligare till den goda ekonomin. Utöver detta hyr föreningen ut tre lokaler som inbringar extra intäkter till föreningen.

Föreningens medlemmar har tillgång till lummig trädgård med utemöbler och elgrill, tvättstuga samt cykelställ.

John Ericssonsgatan 18 ligger centralt med närhet till Fridhemsplan, Kungsholmstorg och Västermalmsgallerian med all tänkbar service såsom butiker, affärer, caféer, barer och restauranger. Ett kort avstånd bort finner man Riddarfjärden och Norr Mälarstrand med dess idylliska strandpromenad samt populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Trattorian. För härliga bad, friluftsliv och andra rekreationsmöjligheter finns Rålambshovsparken. Runtom Kungsholmen finns även utmärkta promenad- och joggingmöjligheter samt närhet till Kronobergsparken och Pontonjärparken. På gångavstånd finns goda kommunikationer till T-banestationen Fridhemsplan (blå och grön linje) och till Rådhuset (blå linje).

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från John Ericssonsgatan 18, 4 tr, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close