Såld

Salabacke, Uppsala

Johannesbäcksgatan 99

Slutpris: 1 825 000 kr

Johannesbäcksgatan 99

Välplanerad tvåa med genomgående hög standard

Modern och stilren tvåa som upplevs exklusiv från att du stiger in i hallen och möts av en takhöjd om 2,7 m. Det stilrena köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Stora fönster ger ett rikligt ljusinsläpp och fri sikt mot park och- grönområden, Vaksala kyrka och Gränbystaden. Stort badrum med snygga materialval, samt ett sovrum med utgång till balkongen som ligger mot innergården.

Högst upp på taket finns en stor gemensam takterrass där du kan grilla, odla eller bara koppla av. I källaren parkeringsgarage samt ett källarförråd som lägenhetsinnehavaren disponerar. Här ingår mycket i avgiften - bl.a. varmvatten, TV och bredband (fiber) 100/100 Mbit/s.

I Östra Salabacke bor du med direkt närhet till all tänkbar service. Ett stenkast från boendet ligger etablerade Gränby Staden med närmare 120 butiker och ett gediget restaurangutbud som de kommande åren dessutom kommer att utökas med ännu mer kultur, service och såklart en mängd nya butiker. Precis runt knuten hittar du grönskande Källparken och nedanför finns prisade Brantings konditori. I närområdet finns också flera populära restauranger, gym och Gränby sportfält. Uppsala centrum når du bekvämt med cykel eller buss. Här bor du även med närhet till E4 för dig som pendlar.

Varmt välkommen!

Josefin Burell
Ansvarig mäklare

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Josefin
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad