Såld

Salabacke, Uppsala

Johannesbäcksgatan 84 B

Slutpris: 1 690 000 kr

Johannesbäcksgatan 84 B

Optimalt planerad lägenhet i bra skick med trevlig balkong och låg avgift!

Välkommen till en trevlig och yteffektiv 2:a i en stabil förening med låg avgift. Lägenheten håller fint skick med rustat kök, stamrenoverat badrum och fina ytskikt. Här bor du i en ljus lägenhet med stora fönsterpartier och härlig balkong. Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaring i walk in closet och skjutdörrsgarderober. Sovrum med plats för dubbelsäng och annat önskvärt möblemang. Rustat kök med bra arbetsytor. Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp, matplats och mediamöbel. Utgång till rymlig balkong med plats för sittgrupp. Stilrent stamrenoverat badrum med golvvärme och tvättmöjligheter. Till bostaden kommer ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, tvättstuga och bredband. I föreningen finns tvättstugor, cykelförråd och trevlig parkliknande innergård med utemöbler och grillmöjligheter. Johannesbäcksgatan ligger i populära Salabacke, här bor du centralt med närhet till Gränby centrum för alla typ av shopping och livsmedel. Med en enkel cykeltur tar du dig smidigt till resecentrum och stadskärnan. För dig som pendlar går bussen ofta och med bil kommer du snabbt till större trafikleder. Parkeringsplats och garage finns att hyra för föreningens medlemmar, separat kösystem tillämpas).

Besök gärna föreningens sida på: http://gradskivan.bostadsratterna.se/

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad