Såld

Gryta, Västerås

Jakthundsgatan 9

Slutpris: 2 995 000 kr

Jakthundsgatan 9

Gavelradhus i populärt område!

Välkommen till det perfekta hemmet för barnfamiljen! Detta ljusa och luftiga gavelradhus har genomgått en renovering i moderna och fräscha toner. Här finner ni ett smakfullt kök utrustat med allt man behöver, idealiskt för familjens alla måltider.

Det rymliga vardagsrummet öppnar upp mot en stor altan och en lättskött trädgård, perfekt för lek och avkoppling. Med fyra sovrum och två stilfulla badrum finns gott om plats för hela familjen.

För extra bekvämlighet ingår även ett garage i länga. Området är mycket barnvänligt med närhet till förskolor, skola, affär, busshållplats och flera lekparker. Här får ni ett hem som både vuxna och barn kommer att älska! Missa inte chansen att skapa fantastiska minnen i detta underbara radhus.

Bostaden säljes förbesiktigad, välkommen att boka in er till visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Jakthundsgatan 9, Såld i Gryta, Västerås Planlösning från Jakthundsgatan 9, Såld i Gryta, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad