Såld

Jakobsberg, Västerås

Jakobsbergsgatan 13G

Slutpris: 1 450 000 kr

Jakobsbergsgatan 13G

Vacker tvåa i populärt område!

Välkomna till Jakobsbergsgatan 13G till denna ljusa och stilrena tvårumslägenhet om 51 kvadratmeter, här bor du med närhet till grönskande parker intill Djäknebergets lugna område och med närhet till allt city har att erbjuda. Lägenheten är i mycket gott skick med fina materialval.

Bostaden består av en inbjudande och lättmöblerad hall, vardagsrum, kök, badrum och sovrum. Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet har härligt ljusinsläpp och trevliga umgängesytor. Köket är stilrent och nyrenoverat med plats för matgrupp. Badrummet är ljust och trevligt med toalett, dusch och handfat. Sovrummet är rymligt och erbjuder direkt utgång till balkong där middagar i kvällssolen kan avnjutas.

Stabil och välskött förening som erbjuder två förråd till varje bostad, övernattningslägenhet samt stort cykelförråd.

Välkomna att boka in er till visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Jakobsbergsgatan 13G, Såld i Jakobsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad