Kommande bostad

Bälinge, Uppsala

Isgrenavägen 1C

  • Radhus
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 157 m2 boarea
  • 93 m2 biarea
  • 299 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1973
Isgrenavägen 1C

Renoverad radhusdröm med områdets bästa läge och plats för många

Välkommen till Isgrenavägen 1C i barnvänliga Bälinge! Beläget i ett av områdets absolut bästa lägen med tomten i insynsskyddat västerläge vänt mot allmänning och skogsområde. Här kan man njuta av solen till sen eftermiddag/kväll från den stora altanen, delvis under tak och markis samt utan insyn. Endast någon minuts promenad bort finner man områdets livsmedelsaffär, förskola, skola, busshållplats mm. Detta är hemmet för dig som söker ett lättskött, renoverat boende med plats för hela familjen!

De väldisponerade kvardratmetrarna erbjuder ett entréplan med välkomnande hall, renoverat och helkaklat badrum med dusch, nyrenoverat kök med stor köksö med fyra platser, groventré med förvaring, sovrum, samt ljust och rymligt vardagsrum med utgång till altan i soligt och skyddat läge. På övre plan erbjuds allrum samt ytterligare tre sovrum och renoverat badrum med badkar. I källarplanet finner man nyrenoverat allrum/hobbyrum, tvättstuga med duschrum och intilliggande bastu samt förråd. Huset håller genomgående mycket fint skick där samtliga våtutrymmen är moderna och kaklade, ytskikten är smakfulla och köket renoverat i elegant grått med stenskivor och svarta beslag. Därtill är huset delvis omdränerat, taket är bytt (undantag för takkupor), elen omdragen och luft/luftvärmepump installerat på två plan. Här ryms den stora familjen med önskan om att alla ska få varsitt krypin då även källarplanet har utrymmen som erbjuder möjlighet att disponeras som ytterligare sovrum.

Bälinge är ett lugnt och barnvänligt område, knappt 15 km från centrala Uppsala. Bälinge skola som nås med ca 5 minuters gång erbjuder F-5 och Hagmarkens skola erbjuder F-3. Bälinge erbjuder också tre förskolor (Klockarbol, Hagmarken och Bälingeby), livsmedelsbutik, pizzeria, bibliotek, vårdcentral, ”Bälingebadet” - sommarbad med 3 utomhuspooler samt stadsbuss med täta bussförbindelser till Uppsala. Här finns ett rikt föreningsliv med Bälinge IF som är en stark idrottsförening med verksamhet inom fotboll, längdskidor, innebandy och bordtennis. Cirka 4 km nordväst om Bälinge finns Edenhofs golfklubb och på ca 6 km avstånd finns även två ridskolor, Bälinge ryttarförening och Agersta islandshästcenter som även har padelbanor.

Intresseanmälan
Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Isgrenavägen 1C, Snart till salu i Bälinge, Uppsala
Planlösning från Isgrenavägen 1C, Snart till salu i Bälinge, Uppsala
Planlösning från Isgrenavägen 1C, Snart till salu i Bälinge, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad