Till salu
Budgivning pågår

Hökåsen, Västerås

Isflaksvägen 3

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 3 200 000 kr Visa alla
4 000 000 kr
area icon Yta
  • 137 m2 boarea
  • 46 m2 biarea
  • 826 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1975
Isflaksvägen 3

Praktisk och mysig villa med ett ljuvligt läge intill allmänning.

- Friköpt tomt med ostört läge
- Ett plan
- Läge mot allmänning
- Indraget Fiber/Bredband
- Dubbelgarage
- Inglasad altan
- Ljuvliga grannar
- Förbesiktigat

Välkomna att göra er bekanta med mysiga villan i Norra Hökåsen med allt i ett plan. Tre sovrum två dusch- och badutrymmen, Öppen planlösning mellan kök och allrum samt ett vardagsrum med fönster åt tre väderstreck. Här finns nåt för alla! Kanske gillar du att odla i växthus? Kanske är dubbelgaraget med varm- och kallvatten samt avlopp det du söker? Flaggstången står och väntar att få hissa flagg på högtidsdagarna. Gillar du att sporta - så finns bastun redo att värma dig efter en kall löprunda i spåret. Ja, du förstår! Välkomna till visningen, så berättar jag mer!
Passa på under visningen att sitta en stund i den inglasade altanen och planera hur ni kan utveckla och förvalta denna pärla! Hjärtligt Välkomna!

Intresseanmälan

Margaretha Humble

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad