Såld

Svartbäcken, Uppsala

Ingvarsgatan 59

Slutpris: 4 650 000 kr

Ingvarsgatan 59

Barnvänligt läge i Svartbäckens trevliga villakvarter.

Välkomna till Svartbäckens trevliga villakvarter och Ingvarsgatan 59! Njut av att bo på en lugn gata med ett barnvänligt läge intill lekparken och med närhet till Röbo. Här får ni en av de trevligaste trädgårdar i Svartbäcken, med ett fint solläge, bra gräsytor, flera bärbuskar och fruktträd. Utöver all fantastisk grönska i trädgården så finner du även trevliga soldäck och en charmig berså. Huset har en boyta om ca 72 kvm som fördelas på 4 rum och ett källarplan om ca 36 kvm. I den lummiga trädgården får ni en plattsatt uteplats med skön eftermiddags- och kvällssol och en fantastisk berså omringad av det stora äppelträdet. Enbilsgarage av enklare snitt med carport.

Planlösningen på entréplanet ger er entré/hall, vardagsrum med öppen planlösning till matrummet, WC och ett platsbyggt kök med vältilltagna stommar och luckor i massivt trä. Övre planet ger er ett allrum med sovdel, ett sovrum och en WC. I det övre planet finns vattenstammar för utökning av badrummet. Kattvindarna kan med enkelhet byggas om till garderober. kan Källarplanet inrymmer ett större sovrum med egen ingång, ett mindre rum för klädförvaring eller sovrum, pannrum samt ett badrum med tvättstugedel. Det mindre rummet i källaren är två meter brett och rymmer säng med annan möblemang. Huset är utrustad med en centraldammsugare.

I Svartbäcken bor ni i lugna, hemtrevliga och barnvänliga kvarter med närhet till naturen, motionsspår, mataffärer, förskolor och Domarringens skola men även med behagligt cykelavstånd till citykärnan.

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad