Såld

Vasastan - Sibirien, Stockholm

Ingemarsgatan 5

Slutpris: 11 500 000 kr

Ingemarsgatan 5

Genomgående 5:a med uthyrningsdel med egen ingång, dubbla balkonger och garage i huset.

Nu presenteras en genomgående 5:a (möjlig 6:a) i populära Vasastan, Sibirien. Bostaden erbjuder genomgående bra skick, en uthyrningsdel, dubbla balkonger i genomgående läge och garage i huset.

-Uthyrningsdel finns redo med egen ingång
-Genomgående bra skick
-Dubbla balkonger
-Väldisponerad planlösning
- Stor hiss med plats för barnvagn
-Garage i huset
-Stabil förening med stora renoveringar utförda
-Genomgående planlösning
-Nyrenoverade badrum
-Hiss finns i fastighet
-Närhet till fina promenadstråk i Hagaparken
-Stort restaurangutbud längst Roslagsgatan

En välplanerad och ljus bostad med fönster i två väderstreck. Stora fönsterpartier mot såväl Ingemarsgatan som innergården skänker ett härligt ljusinsläpp till bostaden. Köket är stort och rymligt och har plats för mindre matbord. Öppet in mot vardagsrum där en del kan användas som matsal och övriga rummet kan med enkelhet möbleras med större soffgrupp. Två balkonger med såväl morgon som kvällssol. Fyra sovrum med god plats för säng samt förvaring, 2 badrum och 1 gäst-wc. Ca 19 kvm kan med enkelhet användas som uthyrningsdel med egen ingång, ett stort sovrum, nyrenoverat badrum och pentry.

Som en del av brf Ingemar 13 är du medlem i en stabil, välskött förening som består av 41 lägenheter samt 1 lokal belägen på Roslagsgatan 44. Fastigheten har ett eget garage i fastigheten (25 platser). Fastigheten är väl underhållen och i gott skick med lån per kvm boarea är 7057 kr (enligt årsredovisning 2022). Du kan läsa mer om föreningen på deras hemsida: https://www.brfingemar13.se/

Sibirien erbjuder ett fantastiskt utbud av restauranger och caféer på Roslagsgatan och Odengatan. Med närheten till Odenplan når du ytterligare mängder av butiker, gym, caféer och restauranger. Utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och tunnelbana. Dessutom finns här pendeltåg som erbjuder ett ännu större kommunikationsnät vid Odenplan. Inom 5 min promenad finns Balzac, Svartengrens, Meno Male, Mahalo och Pom & Flora. Dessutom erbjuds ett bra utbud av livsmedelsbutiker såsom Icas matmarknad på Birger Jarlsgatan, Ica Baronen och Coop på Odengatan. Om du gillar promenader och natur har du en kort promenad till kungliga Hagaparken.

-En personlig favorit i området är att starta lördagsmorgonen med en frukost på populära Mahalo för att sedan avnjuta en långpromenad runt Hagaparkens vackra natur.

Ansvarig mäklare

Sofia Wetterberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad