Såld

Stockholm

Ingemarsgatan 3B

Slutpris: 4 150 000 kr

Ingemarsgatan 3B

Välplanerad bostad i renoverat skick belägen i lugnt och trivsamt läge

Här presenteras en av områdets pärlor! Belägen i ett trivsamt läge i Sibirien bor du med närhet till allt du kan önska. En bostad i bra skick med välplanerad planlösning skänker en hög trivselfaktor i vardagen. Detaljer i original från byggåret med bl.a högt i tak, vacker fiskbensparkett och djupa fönsternischer bidrar till känslan av att verkligen trivas.

-Högt läge
-Generös takhöjd
- Tidsenliga detaljer som en generös takhöjd och välbevarad fiskbensparkett.
-Solid förening
-Större renoveringar gjorda
-Belåning på ca 7 900 kr/kvm
-Kassa på 1 800 000 kr
-I hjärtat av Sibirien
-Närhet till kommunikationer och restaurangutbud
-Promenadavstånd till Stureplan

Lägenheten är belägen i ett trivsamt läge mot lugna Ingemarsgatan. I en fastighet från 1913 finner du här många av tidstypiska detaljer från byggåret såsom djupa fönsternischer, generös takhöjd, vacker fiskbensparkett. Bostaden disponeras med genom en välplanerad planlösning med ett stort vardagsrum som är renoverat med tidstypiska detaljer, ett väl tilltaget kök med god förvaring och tacksam arbetsyta. Läs mer under "rumsbeskrivningen om varje rum".

Som en del av Brf Ingemarshov i Stockholm blir du en del av en solid och lågt belånad förening. Föreningen består av 88 lägenheter, varav 3 fortfarande är hyresrätter(DOLD TILLGÅNG) och 6 lokaler i en fastighet som är uppbyggd 1913. Föreningen har inga planerade avgiftsändringar och äger marken. För att läsa mer om föreningen se deras egen hemsida; www.ingemarshov.se

Belägen i Sibirien erbjuds man ett fantastiskt utbud av restauranger och caféer på Roslagsgatan och Odengatan. Med Odenplan belägen runt hörnet når du ytterligare mängder av butiker, gym, caféer och restauranger. Utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och tunnelbana runt hörnet. Dessutom finns pendeltåg och ännu större kommunikationsnät vid Odenplan. Inom 5 min promenad finns Meno Male, Prime Burger, Storstad, Balzac, Svartengrens, Pom & Flora och Non Solo Bar. Dessutom erbjuds ett bra utbud av livsmedelsbutiker som Ica Baronen och Coop på Odengatan. Gillar du natur har du flertalet grönområden såsom vackra Hagaparken och Vanadislunden.

-En personlig favorit i området är att starta lördagsmorgonen med en frukost på populära Mahalo för att sedan avnjuta en långpromenad runt Hagaparkens vackra natur.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ingemarsgatan 3B, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close