Såld

Kungsholmen, Stockholm

Inedalsgatan 5, 5tr

Slutpris: 3 900 000 kr

Inedalsgatan 5, 5tr

Stilren tvåa med låg avgift och inglasad balkong högt upp i huset!

Välkommen till en stilren tvåa på attraktiv adress invid Fridhemsplan! Här bor du med mycket låg avgift som inkluderar värme, vatten, kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägget samt hushållsel.

- Mycket låg avgift
- Inglasad balkong med infravärme
- Garage i huset för 400kr/mån
- Kombinerad tvätt/torktumlare
- Diskmaskin
- Mycket bra förvaring
- Bra förening
- Attraktiv adress

Bostaden erbjuder en social planlösning med vardagsrum och kök i öppen lösning. Ljust vardagsrum med plats för allt önskat möblemang och utgång till den inglasade balkongen med platsbyggda möbler och infravärme. Köket är stilrent inrett och har full maskinell utrustning samt plats för ett matbord med 4 sittplatser. Vidare disponerar bostaden en praktisk sovalkov, ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt en välkomnande hall med avhängningsplats. Bostaden har genomgående mycket bra förvaring i flertalet garderober. Fina ytskikt i parkettgolv och ljust målade väggar.

Här bor du med låg avgift i en välskött och trivsam förening med fin innergård, relaxrum med bastu samt hobbyrum som är perfekt för bygg och måleri. Föreningen har garageplatser och Mc-platser som kan hyras till en kostnad om 400kr respektive 300kr i månaden! Toppläge på Kungsholmen invid grönskande Kronobergsparken. Populära Kungsholmstorg, Norr Mälarstrand samt Riddarfjärdens vatten och båtliv nås på kort promenadavstånd. Även grönskande Rålambshovsparken med dess rekreationsmöjligheter är nära. I närheten finns Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med både grön och blå tunnelbana och bussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad