Såld

Kungsholmen, Stockholm

Inedalsgatan 17, 5tr

Slutpris: 7 500 000 kr

Inedalsgatan 17, 5tr

Sekelskiftesdröm högst upp i huset med en stor balkong!

**Accepterat pris** Väldisponerad sekelskiftestrea högst upp i huset med en fantastiskt vy över himmel och takåsar. Här samsas välbevarade sekelskiftesdetaljer såsom vackra trägolv, profilerade lister, takrosetter och stuckaturer med genomgående modern standard. Stora fönster i två vädersträck tillsammans med en generösa takhöjden skapar ljus, rymd och en härlig atmosfär i hela bostaden. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till den härliga balkongen som kan möbleras efter önskemål. Köket är stilrent renoverat med marockanskt kakel från Marrakech, bänkskiva i Bohusgranit och kvalitativa vitvaror. Det rofyllda sovrummet har gott om plats för dubbelsäng samt utmärkta förvaringsmöjligheter i garderober. Det mindre sovrummet blir med fördel ett utmärkt barnrum, gästrum eller kontor. Nyrenoverat och stambytt badrum utrustat med takdusch, vikbar infinity duschvägg och golvvärme. Belägen i en välskött förening som äger marken. För medlemmarna finns tvättstuga, cykelrum, hobbyrum och en grönskande innergård med stor altandäck. Sammantaget en enastående bostad på Kungsholmen med fina förutsättningar att bo länge.

Eftertraktad adress med lugnt läge på Kungsholmen och trevlig strandpromenad strax nedanför. Fastigheten är belägen invid vackra Karlbergskanalen med båtbryggor, grönskande park och härliga promenad- och joggingstråk. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Härifrån går även tunnelbanan med grön och blå linje som tar dig in till city på 5 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Inedalsgatan 17, 5tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close