Såld

Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm

Inedalsgatan 15, 7 tr

Slutpris: 4 400 000 kr

Inedalsgatan 15, 7 tr

Ljus och exklusiv vindstvåa med två terrasser och toppläge på Kungsholmen!

Exklusiv och stilren vindstvåa om 38 kvm golvyta plus 6 kvm terrassyta. Andrahandsuthyrning är ok. Nyproducerad 2017 med smakfulla och påkostade materialval. Två härliga terrasser med soligt västläge och magnifik utsikt över takåsarna. Högst upp med stora fönsterpartier och bra ljusinsläpp. Ytterst välplanerad med optimal planlösning. Högt i tak och vackra trägolv. Modernt konceptboende med bl a Stockholms finaste innergård och gratis gym i huset. Stilfull fastighet anno 1913 med hiss. Fastigheten är totalrenoverad 2016/2017 i modern, arkitektritad design.

Toppläge på Kungsholmen, eftertraktad adress mellan Fridhemsplan och Kungsholms strand. Ett stenkast ner till vatten, härliga strandpromenader och båtbryggor. Kungsholmens puls med Västermalmsgallerians utbud på nära avstånd.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Inedalsgatan 15, 7 tr, Såld i Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad