Till salu

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Industrigatan 7A

Nästa visning
calendar icon söndag 21 april 13:00 - 13:45
3 295 000 kr
area icon Yta
  • 32 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 533 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1941
Industrigatan 7A

Välplanerad mini tvåa med balkong

Välkommen till denna underbara drömlägenhet som bjuder på en ljus och mysig atmosfär samt en generös balkong som ger extra utrymme att njuta av. Belägen på en eftertraktad adress, erbjuder denna lägenhet det ultimata läget i en väl underhållen fastighet. Trots sin närhet till stadens puls, återfinns lugnet här, samtidigt som nöjen och bekvämligheter finns runt hörnet.

När man kliver in i lägenheten möts man av en väldisponerad planlösning som ger ett intryck av rymd och ljus. Här finns genomgående ljus parkett och tidlösa ytskikt som bidrar till en charmig atmosfär. De spröjsade fönstren och de höga taken förstärker känslan av karaktär och elegans.

Den generösa takhöjden på cirka 2.70 meter skapar en imponerande känsla av rymd. Köket är ordentligt tilltaget och fullt utrustat med alla moderna bekvämligheter.

Fastigheten totalrenoverades 2006 och är fortfarande i gott skick. Industrigatan 7a är beläget ett stenkast från Västermalmsgallerian som erbjuder ett stort utbud utav restauranger, cafeer, gym samt mataffärer. Här finns också oslagbara kommunikationer med tunnelbanans blå- och gröna linjen samt flertalet busslinjer såsom 4an. Om man tycker om att röra på sig så finns promenad- och löparstråk som går längs med vattnet runt Kungsholmen. På sommaren är det promenad avstånd till fantastiska Rålambshovsparken där du finner badstrand, volleyboll planer samt utegym och skateboardpark.

Visningar

Föranmälan önskas. Visningstid bokas via hemsidan. Vänligen avboka vid förhinder. söndag 21 april, 13:00 - 13:45
Anmäl mig
Föranmälan önskas. Visningstid bokas via hemsidan. Vänligen avboka vid förhinder. måndag 22 april, 17:00 - 17:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad