Kommande bostad

Kungsholmen, Stockholm

Igeldammsgatan 22 E, 2 tr

  • price tag icon 7 477 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 106 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 477 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1897/2017
Igeldammsgatan 22 E, 2 tr

Exklusiv och ljus välplanerad 4:a med lugnt toppläge på Kungsholmen!

En exklusiv bostad med industriell elegans på Kungsholmen! Denna ljusa och exceptionellt välplanerade våning är i enastående skick. Lägenheten är nybyggd från 2017 med lyxiga och förstklassiga materialval. Imponerande takhöjd på cirka 3,22 meter och stora, magnifika fönster skapar en atmosfär högt uppe med panoramautsikt mot en lugn och grönskande innergård. Inredningen är toppmodern med en vacker, vitpigmenterad ekparkett och ett stilrent kök utrustat med högkvalitativa vitvaror. Badrummet är elegant inrett med tvättpelare och smakfulla materialval, inklusive en separat gäst-wc. Planlösningen är optimal med ett stort vardagsrum, en matsalsdel och tre sovrum. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med skräddarsydda förvaringslösningar, en klädkammare och en rymlig walk-in-closet. Kabel-TV och bredband via fiber från Ownit ingår i månadsavgiften. Detta är en stilfull fastighet från sekelskiftet, byggd 1897, som genomgick en omfattande renovering 2017 med en modern och arkitektritad design. Rymliga och moderna hissar finns tillgängliga. En dubbelbarnvagn ryms bekvämt i hissen och det finns även ett praktiskt barnvagnsrum på våningsplanet under lägenheten. Möjlighet till garageplatser via föreningen.

En fridfullt belägen plats på Kungsholmen, nära Karlbergskanalen och Kungsholms strand. Bara ett stenkast bort ligger vattnet, båtbryggor och en underbar strandpromenad. Endast några kvarter från Fridhemsplans T-bana med utmärkta kommunikationer och all service och shopping som Västermalmsgallerian erbjuder. Fridhemsplan fungerar som hjärtat av Kungsholmen med en livlig stadspuls och omgiven av flera parker. Här finns charmiga promenadstråk längs vattnet åt alla håll och Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken nås med bara en kort promenad. Ett varierat utbud av butiker finns tillgängligt i Västermalmsgallerian. Kvarteren runt Svarvargatan lockar med flera populära butiker, restauranger och bagerier. En enkel promenad över bron tar dig till Sankt Eriksplan där du hittar ännu fler caféer och restauranger att utforska

Intresseanmälan
Ashkan Jalilian
Ansvarig mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Ashkan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Igeldammsgatan 22 E, 2 tr, Kommande i Kungsholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad