Till salu
Budgivning pågår

Nyby gård, Uppsala

Hurtigs gata 31

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 1 550 000 kr Visa alla
1 595 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 63 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 154 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1986/88
Hurtigs gata 31

Fint renoverad hörntvåa med balkong i söder

Välkommen till denna fint renoverade hörnlägenhet med hiss från markplan och balkong. Finns i föreningen i Nyby gård med fin parkmiljö utanför knuten.

Planlösningen fördelar sig på renoverat, helkaklat badrum, hall med gott om förvaring via klädkammare samt renoverat kök med matplats för flera personer. Vidare finns vardagsrum med fönster i två väderstreck och rymligt sovrum. Från vardagsrummet sker utgång till balkongen. Mycket bekvämt boende med gemensam tvättstuga och förråd på samma våningsplan som lägenheten. Till denna lägenhet finns en inre reparationsfond om drygt 20 000 att utnyttja för renoveringar på lägenheten.

Välskött förening med fina innergårdar. I övrigt så erbjuder föreningen motionsrum, bastu, samlingslokal och cykelförråd. Här bor ni i ett lugnt lummigt område med grönområden, närhet till Gamla Uppsala och Röborundan med motionsspår samtidigt som ni bor med cykelavstånd in till city och Gränby köpstad. Barnvänliga gårdar och lekplatser i kvarteren och omtyckta Nyby Gård-parken. I närområdet finns förskola och skola samt all tänkbar service vid Heidenstams Torg, Willys och det ständigt växande Gränby Centrum. För pendlaren finns en närbelägen påfart till E4:an och bra busskommunikationer in till centrum.

Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Hurtigs gata 31, Till salu i Nyby gård, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad