Såld

Bromma - Traneberg, Stockholm

Hunnebergsvägen 17

Slutpris: 8 080 000 kr

Hunnebergsvägen 17

Högt, fritt gavelläge med milsvid utsikt

Välkomna till denna synnerligen trivsamma, ljusa och välplanerade lägenhet om 142 m² totalyta, varav 118 m² boarea. Här bor man lugnt och idylliskt mitt i Tranebergs eftertraktade område, invid Alviks torg med park och grönområden, i en stilfull renoverad fastighet med bevarad charm och karaktär. Väl inne i våningen njuter man av ljuset och det höga, lugna läget med milsvid utsikt över trädtopparna. Allt är mycket smakfullt inrett och färgsatt. Våningen präglas av mycket ljus och rymd med många fönsterpartier i tre väderstreck.
Inne i våningen möter generösa sällskapsytor. Här ligger sällskapsrummet och matsalen i härlig öppen planlösning med balkong. Köket är välutrustat med bra arbetsytor. Inne i våningen ryms också 3 mycket bra sovrum och två badrum. Till lägenheten hör ett praktiskt vindsrum som nås via trapphuset som är integrerat med lägenheten. Föreningens medlemmar har tillgång till en fin trädgård, gränsande allmänning, med lekvänliga gräsytor och en trivsam uteplats.
Mycket trevlig förening i en välunderhållen fastighet med de stora renoveringarna gjorda. Uppvärmning med bergvärme.
Här finner du ett modernt kvalitetsboende med suveränt läge mitt i småstadsidyllen med direkt närhet till all tänkbar närservice, Alviks torg med dess goda kommunikationer med T-bana, Tvärbana, 12:ans spårvagn och buss. Gångavstånd även till bad i Mälaren och naturpromenader.
Välkomna till Hunnerbergsvägen 17

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hunnebergsvägen 17, Såld i Bromma - Traneberg, Stockholm Planlösning från Hunnebergsvägen 17, Såld i Bromma - Traneberg, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad