Såld

Eriksborg, Västerås

Hörntorpsvägen 28

Slutpris: 4 650 000 kr

Hörntorpsvägen 28

Ljuvligt läge för såväl barn som vuxen!

Mervärde! Ett stenkast från Engelska skolan, Noblaskolan F-9, två förskolor en kommunal samt privata förskolan-Pysslingen, Erikslunds shopping samt natur- och strövområden samt attraktiva Vedbobacken, finns detta mycket välskötta radhus som uppfördes 2008. Ljusa och rymliga sällskapsytor på entréplan med kök, vardagsrum och matsalsdel i öppen planlösning och med stora fönster med rikliga ljusinsläpp. Rymligt ljust kök med rejäl matplats. Två helkaklade badrum varav det ena med bubbelbad. Soldäck med eftermiddags- och kvällssol och lättskött friköpt trädgårdstomt på baksidan av huset. Carport samt plats för fler bilar på uppfarten. Ett välisolerat radhus med vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Byggt med naturliga material samt djur- och rökfritt. Låga driftskostnader där fastigheten svarar för sina egna avgifter dvs inga samfällighetsavgifter. Ett hus som bör upplevas. Välkommen att anmäla dig till visning, så berättar jag mer!

Privat: Margaretha Humble
Ansvarig mäklare

Privat: Margaretha Humble

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hörntorpsvägen 28, Såld i Eriksborg, Västerås Planlösning från Hörntorpsvägen 28, Såld i Eriksborg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad