Kommande bostad

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Hornsgatan 123

Pris enl ök
area icon Yta
  • 85 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 253 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1970
Hornsgatan 123

Hemtrevlig trea invid populära Tantolunden!

Välkomna till en genomgående och välplanerad 3:a på 85 kvadratmeter. Bostaden erbjuder ett fullt utrustat kök från 2019, ena sovrummet med walk-in closet, och en balkong i söderläge med fri utsikt mot grönskande Tantolunden. Förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt en rymlig klädkammare som även kan användas som hemmakontor. För extern förvaring disponeras ett stort källarförråd.

- Charmigt kök i hög kvalitet. Integrerad kyl & frys, samt diskmaskin
- Inglasad balkong i söderläge
- Stort dolt kapital med flertalet hyresrätter i föreningen
- Stabil och välskött förening
- Optimalt läge med knutpunkt Horstull 3 min bort
- Gäst-Wc

Här bor du granne med Tantolundens grönområden och vackra promenadstråk längs vattnet. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och T-bana Hornstull bara några minuter bort. Även pendeltåg finns inom gångavstånd. I området finns både lekparker och förskolor för den stora familjen och för den sportiga typen finns bland annat utomhusgym, bollplan, minigolf och strandbad. En kort promenad bort ligger Hornstulls galleria med ett varierat utbud av butiker, närservice, och populära restauranger.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Hornsgatan 123, Kommande i Södermalm - Hornstull, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad