Såld

Stockholm

Hornsbergs strand 15B

Slutpris: 3 150 000 kr

Hornsbergs strand 15B

2:a i nyskick, nybyggd 2016 om 47kvm med toppläge vid Karlbergskanalen.

2:a i nyskick nybyggd 2016 med stort sovrum & kök om 47kvm med toppläge vid Karlbergskanalen.

Välkomna till denna moderna 2:a i toppskick med vackert läge på Kungsholmen. Lättmöblerad med ljusa ytor och genomgående ekparkett på golvet som ger lugn och harmoni. Vardagsrummet är ljust och ligger i öppen planlösning mot köket, där finns plats för soffgrupp och matplats för 4-6 personer. Det stilrena köket utgör ena långsidan av vardagsrummet och har gott om förvaring bakom moderna vita fronter. Köket erbjuder generösa arbetsytor och all maskinell utrustning man behöver. I det rofyllda sovrummet finns gott och väl plats för dubbelsäng och övrigt sovrumsmöblemang. Via hallen kommer man in i det helkaklade sobra badrummet som har golvvärme, dusch med vikväggar, handdukstork, tvättmaskin med torkfunktion. Lägenheten har utmärkt förvaring i 6 st garderober i hall samt tillhörande externt förråd. Ingen brevlåda i säkerhetsdörren vilket ger en tystare bostad, postboxar finns i trappuppgången.

Det finns 59 garageplatser för bil samt MC-platser i källarplan. Medlemmarna har tillgång till både gemensamhetslokal samt övernattningslägenhet. Lokalen omfattar 2 RoK samt förråd med bord och stolar för ca 30 personer. Toalett med dusch finns. Det finns även ett sovrum med 2 sängar och 2 bäddsoffor. Hyra för lokalen är ca 500:-/dygn. 200 meter runt hörnet finns Stadshagens tunnelbana samt SATS Hornsbergstrand.

Hornsbergstrand är en förlängning av Kungsholms strand och börjar vid Karlbergskanalen. På andra sidan gatan ligger det vackra gamla koloniområdet med sina små pittoreska stugor utmed Karlbergskanalen. Fantastiska promenadstråk utanför porten på ett av Kungsholmens vackraste platser.

Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter med direkt närhet till vackra Mälaren. Hornsbergs Strand är ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet och fastigheten är placerad precis intill Karlbergskanalen, Klara sjö och Ulvsundasjön med en perfekt kombination av bad och båtliv med badbryggor, parkområde och promenadstråk direkt utanför porten. I kvarteren finns det bra butiker, populära restauranger, caféer, bageri, träningscenter, service och shopping. Stora grönområden breder ut sig i närheten av bostaden med en kort promenad till flertalet parker. Över Ekelundsbron på andra sidan Karlbergskanalen ligger Karlbergs slott. Några minuters promenad bort finns bryggor, badklippor och båtklubbar.

Kontakta mäklaren för mer information!
070-3410159

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hornsbergs strand 15B, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close