Kommande bostad

Hanskroka, Värmdö

Högslingan 14

Pris enl ök
area icon Yta
  • 72 m2 boarea
  • 2 341 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1973/2013
Högslingan 14

Smakfullt åretruntboende med närhet till bad och natur

KOMMANDE. Detta är en kommande försäljning. Vänligen kontakta ansvarig mäklare, initialt via mail, för intresseanmälan, löpande information samt möjlighet till förhandsvisning.

På vacker plats med solsäker läge återfinns detta smakfulla vinterbonade fritidsboende med anslutande gästhus och uppvuxen trädgård.

Fastigheten har varit i samma familjs ägo i över 30 år. Här har åtskilliga somrar och högtider firats tillsammans med släkt och vänner. De två gästhusen samt friggeboden erbjuder tillsammans med huvudbyggnaden ett stort antal sängplatser vilket gör det möjligt att samla flera familjer eller generationer.

Under årens lopp har fastigheten genomgått en omfattande förvandling. Alla renoveringar och förbättringar har utförts med varsam hand med fokus på att samtidigt skapa en balanserad helhet.

Tomten är naturskönt belägen och gränsar till orörd natur i söder. Huvudbyggnaden och de två gästhusen ramar in en plan uppvuxen trädgård med pergola och uterum på tomtens övre platå. Det höga läget gör detta till en solsäker plats. Lågdelen nås via en separat infart utmed Hanskrokavägen, här återfinns friggebod, boulebana samt möjlighet till vinterförvaring av båt.

Hanskroka är naturskönt beläget med närhet till fina strövområden, bär- och svampskogar. Efter en kort promenad utmed Hanskrokavägen nås områdets samfällda badplats med sandstrand samt brygganläggning där man som fastighetsägare kan ansöka om båtplats via samfälligheten. Med båt har man direktaccess vidare ut till mellersta skärgården med populära utflyktsmål som Sandhamn, Rögrund och Möja.

Längre ut på Ingarö erbjuder Björnöreservatet en sällan skådad naturupplevelse med sin karga natur och populära havsbad. Närmast busshållplats återfinns utmed Eknäsvägen i höjd med infarten mot Hanskroka, bussturen till Slussen tar ca 50 min med buss 430X. Motsvarade resa med bil tar ca 30 min. I Brunn, endast ca 10 minuters resväg med bil, finns bland annat en välsorterad mataffär med stort ekologisk och närodlat utbud. Inom närområdet finns flertalet förskolor samt skolor upp till nionde klass för dig som överväger en permanent flytt.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Grundinformation

Interiör

Fastigheten

Ventilation

Energideklaration

Tomt

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Försäkring

Elektricitet

TV och bredband

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad