Kommande bostad

Södermalm, Stockholm

Högbergsgatan 59B

5 975 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 61 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 970 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1932
Högbergsgatan 59B

Unik 2,5:a med strålande läge på Södermalm

JURIDISK PERSON KAN FÅ KÖPA, 2 ENTRÉER. Nu ges en unik möjlighet att äga en välplanerad och stilfull 2,5-rumslägenhet på 61 kvm med två helkaklade badrum. Här kombineras smart förvaring, generös arbetsyta i köket och en öppen planlösning som skapar ett ljust och luftigt hem. Boendet bjuder in med mörka trägolv, harmoniska grå toner och smarta lösningar i varje kvadratmeter.

Köket är hjärtat av hemmet, fullt utrustat med integrerade vitvaror och stilrena skåp och skafferier med ett snyggt enhetligt intryck. Med en köksbänk och en väl tilltagen köksö ges rikliga arbetsytor. Den öppna planlösningen mot matplats och vardagsrum skapar en spatiös och social atmosfär, perfekt för både matlagning och umgänge. Ljuset strömmar in från två fönsterpartier och skapar en inbjudande känsla.

Sovrummet är en mysig oas med smarta förvaringslösningar, medan hallen erbjuder gott om utrymme för avhängning och är för närvarande inredd med en bäddsoffa för gäster. De dramatiska mörka trägolven harmonierar med lugnande grå toner som genomsyrar hela bostaden och skapar en stilren och skön atmosfär. Bostaden imponerar med fantastiska förvaringsmöjligheter, inklusive avhängsningsplatser och platsbyggda garderober. Varje kvadratmeter är välplanerad, och de två helkaklade badrummen är en extra touch av lyx och bekvämlighet.

Samtliga detaljer i bostaden, från det generösa ljusinsläppet till den enhetliga användningen av grå toner, bidrar till en unik och utsökt estetik. Välkommen till en lägenhet där varje element är noggrant utformat för att skapa en trivsam och funktionell boendemiljö.

Föreningen
BRF Dykärret Större 7 är en äkta bostadsrättsförening på Södermalm i Stockholm med 57 bostadsrättslägenheter som äger marken. Föreningen förvärvade fastigheten år 2020. I föreningen finns även en hyreslägenhet (dold tillgång) samt sexton lokaler.

Föreningens imponerande takterrass bjuder på panoramautsikt över Fatbursparken och Södermalm. Utomhusmiljön komplett med bänkar, bord, stolar, grillar och blommor ger medlemmarna en fantastisk plats att njuta av sommardagar. Vidare tillhandahåller föreningen bastu, styrelserum, två tvättstugor, cykel- och barnvagnsrum. Dessutom finns en föreningslokal med toalett, dusch och ett fullt utrustat kök för över 20 gäster. Detta breda utbud av faciliteter visar föreningens engagemang för gemenskap, trivsel och en härlig plats för medlemmarna att kalla sitt hem.

Området
Boendet på Högbergsgatan, Södermalm, har ett strålande läge mellan Mariatorget, Götgatsbacken och Medborgarplatsen. Med minimalt trafikflöde erbjuder Högbergsgatan en fridfull atmosfär. I närområdet lockar charmiga restauranger, pubar och caféer. Nära Fatbursparken, Tantolunden och andra grönområden ger boendet en harmonisk mix av stadsliv och lugn. Området runt Swedenborgsgatan har förvandlats till en gågata med uteserveringar under sommarhalvåret. Boendet placerar dig på ett superläge med närhet till kommunikationer vid både Medborgarplatsen och Slussen, vilket gör det till den perfekta basen för att utforska Söders puls.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Richard Sörman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Högbergsgatan 59B, Kommande i Södermalm, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad