Såld

Stockholm

Högbergsgatan 18 / Roddargatan 8, 2 tr

Slutpris: 4 900 000 kr

Högbergsgatan 18 / Roddargatan 8, 2 tr

Stambytt, välplanerad och omsorgsfullt renoverad pärla med balkong med kvällssol - Låg avgift!

Bo lugnt och avskilt i historiska kvarter och på populär adress i denna stilrena och ljusa tvåa med västervänd balkong och utsikt mot innergårdens lugna oas! Här trivs man från första stund i en alldeles ljuvlig bostad som bäst sammanfattas med orden stambytt, välplanerad och omsorgsfullt renoverad. Dessutom har inget lämnats åt slumpen utan alla materialval och detaljer är noga genomtänkta och utvalda. Med en genomgående ljus och modern färgpalett infinner lugnet direkt innanför ytterdörren, och det rogivande gårdsläget utanför det breda fönsterpartiet gör det extra trivsamt att komma hem. Det stilfulla och praktiskt utformade köket med sin öppna planlösning mot det ljusa och luftiga vardagsrummet möjliggör många trivsamma stunder i goda vänners lag som med fördel avslutas på den rymliga balkongen med skön kvällssol. Det rogivande sovrummet i komfortabel storlek har utmärkt plats för dubbelsäng samt garderober om så önskas. Det påkostade och stilfullt helkaklade badrummet i ljusgrå granitkeramik är noga inrett och har skön golvvärme för de frusna fötterna. Den välkomnande och inbjudande hallen erbjuder generösa förvaringsmöjligheter bakom fullstora garderober samt överskåp, och som boende har man dessutom nyttjanderätt till ett källarförråd om i föreningen. Från hallen tar man sig dessutom enkelt och snabbt ut till den trevliga och grönskande innergården vilket blir som ett extrarum sommartid att njuta av. En annan fin fördel är den låga månadsavgiften där värme, vatten, hushållsel samt kabel-TV grundutbud ingår. Sammantaget en bostad där det bara är att flytta in och bo!

På föreningens fastighet, som ligger i kvarteret Häcklefjäll på Södermalm, finns ett flerbostadshus i fem våningar med totalt 32 bostadsrättslägenheter, total boarea är 2332 kvm och fyra lokaler med en total area på 787 kvm. Föreningen har ett parkeringsgarage i källarplan med 24 platser. Byggnaden uppfördes 1974. Byggnaden har två ingångar: Högbergsgatan 18 och Roddargatan 8. Under de senaste åren har föreningen genomfört flera stora projekt som innebär att byggnaden är i bra skick. För föreningens medlemmar finns en gemensam innergård med utemöbler och planteringar. Dessutom finns tvättstuga samt cykelrum.

Här bor du på ett eftertraktat läge i historiska kvarter med Götgatans mångsidiga shopping och intensiva folkliv bara ett stenkast bort. Trots detta upplevs området som lugnt och avskilt med många vackra kulturfastigheter. Några favoriter i området som inte bör missas är Södra Teatern med Jazzbrunch och Woodstockholm. Uppe på Katarinaberget har du en enastående utsikt med härliga promenadstråk längs Fjällgatan eller Katarinavägen. Strosa runt längs kullerstensgatorna och ta en fika på Stockholms mysigaste kafé vid Mosebacke Torg. Bra kommunikationer med tunnelbanan Slussen och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Högbergsgatan 18 / Roddargatan 8, 2 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad