Till salu

Höganäs, Uppsala

Höganäsgatan 11B

Nästa visning
calendar icon söndag 30 juni 13:00 - 13:30
  • price tag icon 2 974 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 195 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 65,3 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 974 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1935
Höganäsgatan 11B

Rymlig 2:a i attraktiva Höganäs - skuldfri förening!

Välkommen till Höganäs och denna charmiga 30-talslägenhet belägen i en obelånad förening intill den grönskande Höganäsparken! Här bor du med de tidstypiska detaljerna bevarade såsom stora fönsterpartier, fina trägolv, djupa fönsternicher samt högt i tak. Lägenheten präglas av ett fint ljusinsläpp, ljusa ytskikt och stora sällskapsytor i vardagsrummet!

Bostadsrättsföreningen har en väldigt god ekonomi och är en skuldfri förening, vilket återspeglar sig på den låga avgiften. Som boende erbjuds du bland annat tillgång till den grönskande innergården med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

Höganäs har ett utmärkt centralt läge med promenadavstånd på ca 10 minuter till citykärnan och resecentrum. Detta erbjuder perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, apotek, systembolag och restauranger. Intill finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress.

Välkommen att anmäla dig till visningen! Flexibelt tillträde!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 30 juni, 13:00 - 13:30
Anmäl mig
Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Höganäsgatan 11B, Till salu i Höganäs, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad