Såld

Södermalm - Högalid, Stockholm

Högalidsgatan 40D, 2tr i gårdshus

Slutpris: 9 000 000 kr

Högalidsgatan 40D, 2tr i gårdshus

Sekelskiftestrea med balkong mot lugn innergård!

Nu saluförs en ytterst välplanerad sekelskiftestrea med en härlig balkong mot lugn innergård. Bostaden har en hemtrevlig känsla med tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, vackra trägolv och spröjsade fönster med spanjoletter. De stora fönsterpartierna i två väderstreck skapar ett fint ljusinsläpp och den generösa takhöjden ger en härlig rymd. Stilrent kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum som ger goda ytor för umgänge och samvaro. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa med tillhörande möblemang och utgång till den mysiga balkongen. Vidare disponerar bostaden två sovrum i bra storlek. Två helkaklade badrum med dusch och ett tvättrum med tvättmaskin. Belägen i en välskött förening som äger marken. I föreningen finns tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum för er bekvämlighet.

Med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4 och 54.

Välkommen på visning

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Högalidsgatan 40D, 2tr i gårdshus, Såld i Södermalm - Högalid, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close