Kommande bostad

Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm

Hjärnegatan 4A, 1tr

  • price tag icon 2 687 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
6 500 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 55 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 687 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1890
Hjärnegatan 4A, 1tr

Historisk charm och modern elegans - En fantastisk 2:a på Kungsholmen

Välkommen till denna charmiga 2:a med ett fantastiskt läge på Kungsholmen. Lägenheten är belägen i ett vackert sekelskifteshus från 1890 med en imponerande och vacker tegelfasad. Detta ger huset karaktär och utstrålning som fångar ögat och skapar en unik boendemiljö. Lägenheten är belägen en trappa upp och har en rymlig balkong i söderläge, vilket ger möjlighet att njuta av soliga dagar och avkopplande stunder.

Stig in i den öppna och luftiga planlösningen där vardagsrummet och köket smälter samman. Här finner du bevarade detaljer från sekelskiftet, såsom höga tak och vackra furugolv, som ger karaktär och atmosfär till lägenheten. Köket är utrustat med en praktisk köksö, vilket skapar extra arbetsyta och bidrar till en trivsam matlagning och social samvaro. Förvaringsmöjligheterna i lägenheten centrerar sig kring den rymliga garderobsväggen i hallen, vilket gör det enkelt att organisera dina kläder och personliga tillhörigheter och hålla ordning och reda.

Lägenheten erbjuder ett mysigt sovrum med tillräckligt med plats för en bekväm dubbelsäng. Dessutom finns det ett separat duschrum och en separat toalett för extra bekvämlighet.

Området runt Kungsholmen är känt för sitt attraktiva läge med närhet till grönområden, pittoreska promenadstråk längs vattnet och ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Du kommer att ha alla bekvämligheter och faciliteter inom räckhåll samtidigt som du bor i ett område med historisk charm och skönhet.

Med sin charmiga sekelskifteskaraktär, vackra tegelfasad och garderobsväggen i hallen erbjuder denna 2:a en bekväm och praktisk boendelösning. Perfekt för den som uppskattar historiskt värde, bekvämligheter och ordning och reda. Lägenheten skapar en trivsam atmosfär där du kan njuta av lugna stunder på balkongen och utforska det omgivande området med allt det har att erbjuda.

Intresseanmälan
Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Hjärnegatan 4A, 1tr, Kommande i Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad