Såld

Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm

Hjärnegatan 4, 4 tr

Slutpris: 11 300 000 kr

Hjärnegatan 4, 4 tr

Bo i en unik etagevåning med utsikt över Kungsholmen – en oas mitt i stadens hjärta!

Belägen på en attraktiv plats på Kungsholmen ligger denna fantastiska etagevåning med generösa sociala ytor där det moderna möter det charmiga. Ett högt och fritt läge ger en magnifik utsikt över takåsarna, medan de stora fönsterpartierna och balkongen ger en ljus och luftig atmosfär. Ytskikten är fräscha med vackert vitbehandlat trägolv och ljus färgsättning på väggarna. Lägenheten har tre generösa sovrum, ett högkvalitativt kök med moderna apparater i rostfritt utförande, ett allrum på övervåningen och ett modernt helkaklat duschrum.

Lägenheten är centralt belägen på en lugn gata, vilket ger en lugn och avkopplande tillvaro, samtidigt som det är nära till stadens puls. På mindre än 10 minuter kan du promenera till Stockholms Centralstation, medan Rådhusets tunnelbana ligger bara ett par kvarter bort och ger tillgång till hela Stockholm på bara några minuter! Området har också mängder av trevliga restauranger och caféer där du kan njuta av god mat och dryck.

Beläget mellan Kungsholmstorg och en idyllisk strandpromenad är detta en idealisk plats för den som vill kombinera stadsliv med avkoppling. Området runt Kungsholmstorg har allt du behöver, inklusive mataffärer, gym och apotek. Om du vill röra på dig finns fina jogging- och cykelspår, utomhusgym och grönområden som Landstingsparken, Stadshusparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet inom gångavstånd.

Kommunikationerna är också ypperliga med T-bana Rådhuset och flera busslinjer som trafikerar närområdet, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. En kort promenad tar dig till Centralstationen och Arlanda express, vilket gör det enkelt att ta sig till och från flygplatsen. Sammanfattningsvis är detta en unik och attraktiv bostad på en av Stockholms mest populära platser.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hjärnegatan 4, 4 tr, Såld i Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm Planlösning från Hjärnegatan 4, 4 tr, Såld i Kungsholmen - Rådhuset, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad